Отборите на Арда и Черно море играят при резултат 2:1 в

...
Отборите на Арда и Черно море играят при резултат 2:1 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арда – Черно море 2:2, червен картон за домакините

Отборите на Арда и Черно море играят при резултат 2:1  в мач от 29-ия промеждутъчен кръг в efbet Лига. Мишаел Алвес откри в 35-ата минута, само че с две попадения на Ел Мами Татах при започване на втората част, Арда съумя да обърне до 2:1. Срещата започва в 18:15 часа и може да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим всичко най-важно от дуела в Кърджали минута по минута.

Още в първата минута на срещата пристигна и първия удар в мача. Мазир Сула опитва шанса си от отдалеченост, само че не откри задачата. След пет минути игра домакините стигнаха до доста добра опция, която обаче Коконов пропусна. Футболистът на домакините получи на границата на наказателното поле фронтално против вратата, стреля мощно, само че и неопределено в навън.

Първият прецизен удар в срещата пристигна в 13-ата минута и бе в интерес на домакините. Ласана Н’Диае обаче стреля прекомерно едва и топката не затрудни по никакъв метод стража на домакините Иван Дюлгеров.

Вратарят на гостите трябваше да се намесва много по-решително малко по-късно, когато Ел Мами Тетах направи добър пробив и стреля рисково в долния ляв ъгъл на вратата, само че Дюлгеров плонжира и мазета в ъглов удар.

Малко след попадението на варненци, Пламен Крачунов се забърка в доста противоречива обстановка, от която обаче се отърва без последици. Бранителят фаулира Атанас Илиев в половината на домакините, само че бе финален в защита. Реферът Станимир Тренчев бе привикан да прегледа персонално обстановката, само че все пак не последва червен картон за Крачунов.

В продължението на първата част Арда бе доста покрай това да изравни резултата. След неточност при изнасянето на топката, Станислав Иванов се оказа на преференциална позиция пред вратата на гостите. Нападателят преодоля елегантно Дюлгеров, само че тъкмо когато трябваше да стреля, Росен Стефанов сподели самообладание и мазета в ъглов удар.  

Втората част стартира чудесно за домакините, които за няколко минути съумяха да осъществят цялостен поврат на резултата. В воин за кърджалийци се трансформира Ел Мами Татах, който вкара и двете попадения за Арда. Той изравни в 51-ата минута, когато получи  пас от дълбочина, напредна доста добре по десния фланг и с удар по диагонала не остави шансове на Иван Дюлгеров.

Пет минути по-късно още веднъж той се оказа на вярното място. След следващата бърза офанзива за домакините и по-късно благополучен рикошет в тялото на Влатко Дробаров, топката попадна в ТЕтах, който бе оставен непокрит и незабавно понечи да стреля и не сгреши – 2:1 в интерес на възпитаниците на Александър Тунчев.

В 62-ата минута Атанас Илиев бе доста покрай това да върне паритета в мача. Попв центрира съвършено отдясно, поставяйки топката на главата на нападателя, който стреля, само че Анатолий Господинов с опитност избави.

LIVE АРДА – ЧЕРНО МОРЕ 2:1

0:1 Мишаел 35'

1:1 Ел Мами Тетах 51'

2:1 Ел Мами Тетах 56'

Efbet Лига, 28-и кръг

Стадион: „ Арена Арда ”, Кърджали

Рефер: Станимир Тренчев, София

Арда : 1 Анатолий Господинов, 2 Джуниет Али, 3 Умар Сако, 6 Пламен Крачунов, 7 Абубакар Тунгара, 17 Иван Коконов, 18 Ласана Н'диайе, 20 Деян Лозев, 21 Радослав Цонев, 26 Ел Мами Тетах, 99 Станислав Иванов

Старши треньор: Александър Тунчев

Черно море : 25 Иван Дюлгеров, 4 Росен Стефанов, 28 Влатко Дробаров, 6 Виктор Попов, 19 Александър Василев, 27 Даниел Димов, 77 Стефан Велев, 33 Мишаел Алвес, 11 Алекс Фернандес, 8 Мазир Сула, 9 Атанас Илиев

Старши треньор: Илиан Илиев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР